Over het jongereninformatiepunt van Leiden

Informatie en advies

Iedereen heeft wel eens vragen, bijvoorbeeld over school, werk, seks, drugs of over sporten en hobby’s. ExposeYour helpt jou met het vinden van de antwoorden op jouw vraag. Of het nu een grote vraag is, hoe kom ik aan een woning of een kleine vraag, waar kan ik sporten? Bij ExposeYour kan je je vraag stellen aan een van de medewerkers of even rond neuzen in de folders en op internet. ExposeYour is geen hulpverleningsinstantie maar een plek voor en door jongeren waar we je de weg kunnen wijzen in hulpverlenersland. Daarom leggen wij zoveel mogelijk contact met andere instanties zodat wij altijd iemand kennen die jou kan helpen wanneer wij dat niet kunnen.

Belangenbehartiging

In Leiden zijn veel instanties die wat voor jongeren doen, toch lijkt dit niet altijd genoeg te zijn. Soms val je net buiten de boot en word je van het kastje naar de muur gestuurd. Of zijn zaken van de gemeente net niet toereikend genoeg. Kan je door de geesten van het verleden niet verder komen, voldoe je niet meer aan de voorwaarden of zoek je simpel weg een kamer, maar is alles vol… genoeg dingen waar je als jongeren tegenaan loopt. Hier wil ExposeYour wat aan doen!

Meedoen?

Ben jij tussen de 17 en 27 jaar? Vind je de dingen die ExposeYour doet leuk en wil je meedoen? Dan kan! Versterk als vrijwilliger het team van ExposeYour! Zoek je een uitdagende stageplek en volg je een relevante opleiding? Neem contact met ons op!