Jongeren Community

Ken jij De Buurt en mis jij zo’n ontmoetingsplek voor jongeren in Leiden? Ben jij jonger dan 27 jaar? Kom dan op 23 mei om 17:00 uur naar de Jongeren Community van Leiden!

Op 22 maart 2017 was de Burgertop van Leiden waar wij een pitch hebben gedaan om weer een ontmoetingsplek als De Buurt terug te krijgen. Dit concept hebben wij ‘De Spot’ genoemd en is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen de Cardea Jongerenraad, iDoe, Studio Moio, King For A Day, Diversion en Exposeyour.

Na de pitch zijn er een hoop enthousiaste reacties geweest en werd gezegd dat dit veder uitgewerkt moest worden. We willen dan ook graag verder gaan om dit beter uit te werken en om er voor te zorgen dat ‘De Spot’ er ook echt komt.

We willen dat deze plek voor en door jongeren zal zijn en daarom willen wij jouw stem horen. Uiteindelijk ben jij de jongeren en willen wij graag horen wat jij onmisbaar vindt in ‘De Spot’

Als je besluit langs te komen betekent dat niet dat je hier meteen aan vast zit. Je mag ook voor een keer jouw stem laten horen en dan besluiten dat je het voor één keer prima vond. Je mag je natuurlijk ook aansluiten bij de Jongeren Community en ons helpen om het beste concept te creëren voor Leiden.

De bijeenkomst zal in het ‘Nieuw Pancrat’ gebouw zijn op de Middelstegracht 85 in Leiden. We zullen de avond om 17:00 uur beginnen met een inloop tot 17:15 uur. Avondeten en drinken is aanwezig en ook zal er muziek zijn. Aanmelden is niet nodig het is namelijk een vrije inloop.

2 Comments

Got something to say? Feel free, I want to hear from you! Wat vind jij ervan?

  1. VernonNer says:

    На заранее приготовленные крепления закрепите лампочки ссылка.

  2. BrandonRat says:

    Квалификация мастера тут имеет большущее значение – требуется отлично разбираться в свойствах приготавливаемой консистенции: ее предполагаемом объемном расширении, времени полного набора объема и начала отвердевания кухонные шкафы внутри фото.

Wat vind jij ervan?

Bij ons staat jouw mening altijd voorop! Laat ons weten wat jij hierover vindt.