Spreekurenm

Bij ExposeYour worden verschillende spreekuren georganiseerd. In samenwerking met andere professionele organisaties worden deze spreekuren op locatie aangeboden. Deze spreekuren zijn allebei gratis en anoniem.

DIMS Drugs spreekuur

In samenwerking van de Brijder met het DIMS wordt er elke donderdag een drugs spreekuur georganiseerd. Tijdens dit spreekuur kan je je drugs laten testen en langs komen voor je feiten kennis. Welke stoffen zitten er in de drugs en wat is de werking hiervan. Let op!! Drugs gebruik is nooit zonder risico’s, ook niet na het testen!
Wanneer? Elke donderdag van 15.30 tot 17.30 is er zowel mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen als fysiek aanwezig te zijn bij de inloopspreekuren.

Sense spreekuur

Om de donderdag wordt er samen met de GGD een sense spreekuur gehouden. Dit spreekuur is tot en met 24 jaar.  Tijdens dit spreekuur kan je al je vragen stellen over seksualiteit en gratis en anoniem een soa test laten doen. Met 10 dagen krijg je de uitslag.
Wanneer? Om de donderdag van 15:30 tot 17.00 uur.

Bij het bezoeken van het spreekuur vragen wij je eerst bij de balie te melden. Je krijgt dan een nummer en een formulier met vragen die je vast in kunt vullen. Ook vragen wij om je legitimatie in te mogen zien. Dit is enkel en alleen om je leeftijd te controleren. Wij noteren geen gegevens.

Spreekuur rooster Sense
Spreekuur donderdag van 15.30 – 17.00
Maximaal 6 cliënten of i.o.m. verpleegkundige meer indien mogelijk.
Laatste cliënt om 16.45 uur.

12 september Joke

26 september Edwin

10 oktober Berber

24 oktober Chantal

7 november Joke

21 november Berber

12 december Chantal

Een aantal keren verspringt het spreekuur i.v.m. vakanties, scholingen etc.

Let op! Per spreekuur is er ruimte voor 6 consulten, dus wees er op tijd bij.