Spreekuren

Bij Expose Your worden verschillende spreekuren georganiseerd. In samenwerking met andere professionele organisaties worden deze spreekuren op locatie aangeboden. Deze spreekuren zijn allebei gratis en anoniem.

DIMS Drugs spreekuur

In samenwerking met Brijder en DIMS wordt er elke donderdag een drugs spreekuur georganiseerd. Tijdens dit spreekuur kun je je drugs laten testen en langs komen voor je vragen en feiten kennis. Welke stoffen zitten er in de drugs en wat is de werking hiervan. Let op!! Drugs gebruik is nooit zonder risico’s, ook niet na het testen.
Wanneer? Elke donderdag van 14.00 tot 16.00 is er de mogelijkheid om te komen testen bij het inloopspreekuur en van 16.00 tot 17.00 is er de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen voor testuitslagen.

Sense spreekuur

Om de donderdag wordt er samen met de GGD een sense spreekuur gehouden. Dit spreekuur is tot en met 24 jaar.  Tijdens dit spreekuur kan je al je vragen stellen over seksualiteit en gratis en anoniem een soa test laten doen. Met 10 dagen krijg je de uitslag.
Wanneer? Om de donderdag van 14:30 tot 16.30 uur.

Bij het bezoeken van het spreekuur vragen wij je eerst bij de balie te melden. Je krijgt dan een nummer en een formulier met vragen die je vast in kunt vullen. Ook vragen wij om je legitimatie in te mogen zien. Dit is enkel en alleen om je leeftijd te controleren. Wij noteren geen gegevens.

Als er een bloedafname nodig is (wat betekent dat je een hoger risico hebt op een hiv infectie dan de meeste jongeren) kunnen we je niet testen op de locatie van Expose Your. In dat geval verwijzen we naar de reguliere spreekuren bij de GGD. We gaan hierover niet in discussie

Spreekuur rooster Sense
Spreekuur donderdag van 14.30 – 16.30
Maximaal 6 cliënten of i.o.m. verpleegkundige meer indien mogelijk.

09 januari (Joke)

23 januari (Chantal)

06 februari (Edwin)

20 februari (Berber)

19 maart (Joke)

02 april (Edwin)

16 april (Chantal)

07 mei (Berber)

04 juni (Edwin)

18 juni (Chantal)

02 juli (Berber)

Een aantal keren verspringt het spreekuur i.v.m. vakanties, scholingen etc.

Let op! Per spreekuur is er ruimte voor 6 consulten, dus wees er op tijd bij.